Mind a(z) 11 találat megjelenítve

  • NAÁR Piknik cuvée, száraz

    NAÁR Piknik cuvée, száraz

    Mi sem esik jobban egy tikkasztó nyári estén a grill mellé, mint egy üveg Piknik” a barátokkal. Ha még csak hangolódsz a fehér borokra, akkor ez egy jó kezdet. Behűtve ajánljuk, lazulós társas játékokhoz is.

    2 500 Ft Kosárba teszem
  • NAÁR Tokaji Aszú

    Sokan nem is tudják, az aszút minek köszönhetjük. A tokaji ember lelkes kísérletének, vagy egyenesen Isten ajándékának. Hiszen benne rejlik az ember ereje és szíve. Tisztelet övezi különleges kortalan zamatját, amivel a szíveket és szerveket is nem egyszer gyógyították! Indítottak érte háborút és kötöttek vele békét. Ezért az aszú himnusz, amit értünk, mint nektárt csepegtettél.

    8 000 Ft Kosárba teszem
  • NAÁR Tokaji Édes Szamorodni

    NAÁR Tokaji Édes Szamorodni

    A tokaji borvidék klasszikus bora az édes Szamorodni. Különlegessége a Furmint és Hárslevelű szőlőfürtök töppedésében, aszúsodásában van. Ami a borvidék különleges, párás klímájának köszönhetően tud kialakulni. Ez segít abban, hogy savban és cukorban egyaránt koncentrált édes bort készítsünk. Gombos- hegyi hideg pincénkben tölgyfahordóban érlelve érjük el izgalmas krémes karakterét.

    5 000 Ft Kosárba teszem
  • NAÁR Tokaji Furmint Hordóválogatás, száraz

    NAÁR Tokaji Furmint Hordóválogatás, száraz

    100 ével ezelőtt nem létezett Tokaji száraz bor hordós érlelés nélkül. Manapság a prémium tételek az úttörői ennek a hagyománynak. Ehhez kellő testesség és zamat kell, ezeket a 40 évnél idősebb ültetvényeink adják. Valljuk, hogy a legszebb Hárslevelűt a hűvösebb keleti andezites dűlőkből, készíthetjük el. Itt a savak még ropogósabbak, az illatok még intenzívebbek. Hogy ezt megőrizzük, 500 literes hordóban érlelünk finom seprővel együtt 6-7 hónapon keresztül.

    4 000 Ft Kosárba teszem
  • NAÁR Tokaji Hárslevelű Hordóválogatás, száraz

    NAÁR Tokaji Hárslevelű Hordóválogatás, száraz

    100 ével ezelőtt nem létezett Tokaji száraz bor hordós érlelés nélkül. Manapság a prémium tételek az úttörői ennek a hagyománynak. Ehhez kellő testesség és zamat kell, ezeket a 40 évnél idősebb ültetvényeink adják. Valljuk, hogy a legszebb Hárslevelűt a hűvösebb keleti andezites dűlőkből, készíthetjük el. Itt a savak még ropogósabbak, az illatok még intenzívebbek. Hogy ezt megőrizzük, 500 literes hordóban érlelünk finom seprővel együtt 6-7 hónapon keresztül.

    4 000 Ft Kosárba teszem
  • NAÁR Tokaji Késői Kövérszőlő, édes

    NAÁR Tokaji Késői Kövérszőlő, édes

    A borvidék ősi szőlőfajtája, korábban fehér szőlőnek is hívták. Termőhelyére különösen igényes. Szereti a huzatosabb dűlőket, ahol szüret végén a töppedt bogyókban még vibráló marad a sav. Édessége pedig kedves, kicsit cukorkás. A család igazi kedvence.

    3 500 Ft Kosárba teszem
  • NAÁR Tokaji Sárgamuskotály Aszú 6p

    Sokan nem is tudják, az aszút minek köszönhetjük. A tokaji ember lelkes kísérletének, vagy egyenesen Isten ajándékának. Hiszen benne rejlik az ember ereje és szíve. Tisztelet övezi különleges kortalan zamatját, amivel a szíveket és szerveket is nem egyszer gyógyították! Indítottak érte háborút és kötöttek vele békét. Ezért az aszú himnusz, amit értünk, mint nektárt csepegtettél.

    16 000 Ft Kosárba teszem
  • NAÁR Tokaji Sárgamuskotály, félédes

    NAÁR Tokaji Sárgamuskotály, édes

    Hárslevelű, mint a lejobb barát, mindig támogatja a Furmintot. Mindig jó időben szedjük, mikor még ropogós a bogyó, ilyenkor intenzívebbek a gyümölcsös jegyek és feszesebbek a savak. Pohárban is jól viselkedik, hamar mutatja kedvességét. Azért komolyan is lehet venni.

    2 500 Ft Kosárba teszem
  • NAÁR Tokaji Sárgamuskotály, száraz

    NAÁR Tokaji Sárgamuskotály, száraz

    Sárgamuskotály, ha nem tudod eldönteni melyik is a te bortípusod, ezzel nem fogsz mellé nyúlni. Finom elegáns illatok, behízelgő savak, minimális maradék cukor. Ne gondolkozz rajta sokat, kínáld körbe és érezzétek jól magatokat!

    2 500 Ft Kosárba teszem
  • NAÁR Tokaji Száraz Szamorodni

    NAÁR Tokaji Száraz Szamorodni

    A tokaji borvidék klasszikus bora az édes Szamorodni. Különlegessége a Furmint és Hárslevelű szőlőfürtök töppedésében, aszúsodásában van. Ami a borvidék különleges, párás klímájának köszönhetően tud kialakulni. Ez segít abban, hogy savban és cukorban egyaránt koncentrált édes bort készítsünk. Gombos- hegyi hideg pincénkben tölgyfahordóban érlelve érjük el izgalmas krémes karakterét.

    5 000 Ft Kosárba teszem
  • NAÁR Zengő gyöngyöző, száraz

    NAÁR Zengő gyöngyöző, száraz

    Zengőből 2009-től készítünk bort. Szerelem volt az első  pillanatban. Annak ellenére, hogy kilóg a Tokaji sorból. Sem illata, íze, savai… nem hasonlítható egyik helyi  fajtához sem. Egy igazi egyéniség, leginkább nyári laza bor, finom ásványossággal.

    2 500 Ft Kosárba teszem