-
NAÁR Piknik cuvée, száraz
Mi sem esik jobban egy tikkasztó nyári estén a grill mellé, mint egy üveg Piknik” a barátokkal. Ha még csak hangolódsz a fehér borokra, akkor ez egy jó kezdet. Behűtve ajánljuk, lazulós társas játékokhoz is.
-
NAÁR Tokaji Aszú
Sokan nem is tudják, az aszút minek köszönhetjük. A tokaji ember lelkes kísérletének, vagy egyenesen Isten ajándékának. Hiszen benne rejlik az ember ereje és szíve. Tisztelet övezi különleges kortalan zamatját, amivel a szíveket és szerveket is nem egyszer gyógyították! Indítottak érte háborút és kötöttek vele békét. Ezért az aszú himnusz, amit értünk, mint nektárt csepegtettél.
-
NAÁR Tokaji Édes Szamorodni
A tokaji borvidék klasszikus bora az édes Szamorodni. Különlegessége a Furmint és Hárslevelű szőlőfürtök töppedésében, aszúsodásában van. Ami a borvidék különleges, párás klímájának köszönhetően tud kialakulni. Ez segít abban, hogy savban és cukorban egyaránt koncentrált édes bort készítsünk. Gombos- hegyi hideg pincénkben tölgyfahordóban érlelve érjük el izgalmas krémes karakterét.
-
NAÁR Tokaji Furmint Hordóválogatás, száraz
100 ével ezelőtt nem létezett Tokaji száraz bor hordós érlelés nélkül. Manapság a prémium tételek az úttörői ennek a hagyománynak. Ehhez kellő testesség és zamat kell, ezeket a 40 évnél idősebb ültetvényeink adják. Valljuk, hogy a legszebb Hárslevelűt a hűvösebb keleti andezites dűlőkből, készíthetjük el. Itt a savak még ropogósabbak, az illatok még intenzívebbek. Hogy ezt megőrizzük, 500 literes hordóban érlelünk finom seprővel együtt 6-7 hónapon keresztül.
-
NAÁR Tokaji Hárslevelű Hordóválogatás, száraz
100 ével ezelőtt nem létezett Tokaji száraz bor hordós érlelés nélkül. Manapság a prémium tételek az úttörői ennek a hagyománynak. Ehhez kellő testesség és zamat kell, ezeket a 40 évnél idősebb ültetvényeink adják. Valljuk, hogy a legszebb Hárslevelűt a hűvösebb keleti andezites dűlőkből, készíthetjük el. Itt a savak még ropogósabbak, az illatok még intenzívebbek. Hogy ezt megőrizzük, 500 literes hordóban érlelünk finom seprővel együtt 6-7 hónapon keresztül.
-
NAÁR Tokaji Késői Kövérszőlő, édes
A borvidék ősi szőlőfajtája, korábban fehér szőlőnek is hívták. Termőhelyére különösen igényes. Szereti a huzatosabb dűlőket, ahol szüret végén a töppedt bogyókban még vibráló marad a sav. Édessége pedig kedves, kicsit cukorkás. A család igazi kedvence.
-
NAÁR Tokaji Sárgamuskotály Aszú 6p
Sokan nem is tudják, az aszút minek köszönhetjük. A tokaji ember lelkes kísérletének, vagy egyenesen Isten ajándékának. Hiszen benne rejlik az ember ereje és szíve. Tisztelet övezi különleges kortalan zamatját, amivel a szíveket és szerveket is nem egyszer gyógyították! Indítottak érte háborút és kötöttek vele békét. Ezért az aszú himnusz, amit értünk, mint nektárt csepegtettél.
-
NAÁR Tokaji Sárgamuskotály, édes
Hárslevelű, mint a lejobb barát, mindig támogatja a Furmintot. Mindig jó időben szedjük, mikor még ropogós a bogyó, ilyenkor intenzívebbek a gyümölcsös jegyek és feszesebbek a savak. Pohárban is jól viselkedik, hamar mutatja kedvességét. Azért komolyan is lehet venni.
-
NAÁR Tokaji Sárgamuskotály, száraz
Sárgamuskotály, ha nem tudod eldönteni melyik is a te bortípusod, ezzel nem fogsz mellé nyúlni. Finom elegáns illatok, behízelgő savak, minimális maradék cukor. Ne gondolkozz rajta sokat, kínáld körbe és érezzétek jól magatokat!
-
NAÁR Tokaji Száraz Szamorodni
A tokaji borvidék klasszikus bora az édes Szamorodni. Különlegessége a Furmint és Hárslevelű szőlőfürtök töppedésében, aszúsodásában van. Ami a borvidék különleges, párás klímájának köszönhetően tud kialakulni. Ez segít abban, hogy savban és cukorban egyaránt koncentrált édes bort készítsünk. Gombos- hegyi hideg pincénkben tölgyfahordóban érlelve érjük el izgalmas krémes karakterét.
-
NAÁR Zengő gyöngyöző, száraz
Zengőből 2009-től készítünk bort. Szerelem volt az első pillanatban. Annak ellenére, hogy kilóg a Tokaji sorból. Sem illata, íze, savai… nem hasonlítható egyik helyi fajtához sem. Egy igazi egyéniség, leginkább nyári laza bor, finom ásványossággal.