-
100 ével ezelőtt nem létezett Tokaji száraz bor hordós érlelés nélkül. Manapság a prémium tételek az úttörői ennek a hagyománynak. Ehhez kellő testesség és zamat kell, ezeket a 40 évnél idősebb ültetvényeink adják. Valljuk, hogy a legszebb Hárslevelűt a hűvösebb keleti andezites dűlőkből, készíthetjük el. Itt a savak még ropogósabbak, az illatok még intenzívebbek. Hogy ezt megőrizzük, 500 literes hordóban érlelünk finom seprővel együtt 6-7 hónapon keresztül.
4 000 Ft
Kosárba teszem
-
100 ével ezelőtt nem létezett Tokaji száraz bor hordós érlelés nélkül. Manapság a prémium tételek az úttörői ennek a hagyománynak. Ehhez kellő testesség és zamat kell, ezeket a 40 évnél idősebb ültetvényeink adják. Valljuk, hogy a legszebb Hárslevelűt a hűvösebb keleti andezites dűlőkből, készíthetjük el. Itt a savak még ropogósabbak, az illatok még intenzívebbek. Hogy ezt megőrizzük, 500 literes hordóban érlelünk finom seprővel együtt 6-7 hónapon keresztül.
4 000 Ft
Tovább olvasom