Mind a(z) 5 találat megjelenítve

  • NAÁR Piknik cuvée, száraz

    NAÁR Piknik cuvée, száraz

    Mi sem esik jobban egy tikkasztó nyári estén a grill mellé, mint egy üveg Piknik” a barátokkal. Ha még csak hangolódsz a fehér borokra, akkor ez egy jó kezdet. Behűtve ajánljuk, lazulós társas játékokhoz is.

    2 500 Ft Kosárba teszem
  • NAÁR Tokaji Aszú

    Sokan nem is tudják, az aszút minek köszönhetjük. A tokaji ember lelkes kísérletének, vagy egyenesen Isten ajándékának. Hiszen benne rejlik az ember ereje és szíve. Tisztelet övezi különleges kortalan zamatját, amivel a szíveket és szerveket is nem egyszer gyógyították! Indítottak érte háborút és kötöttek vele békét. Ezért az aszú himnusz, amit értünk, mint nektárt csepegtettél.

    8 000 Ft Kosárba teszem
  • NAÁR Tokaji Édes Szamorodni

    NAÁR Tokaji Édes Szamorodni

    A tokaji borvidék klasszikus bora az édes Szamorodni. Különlegessége a Furmint és Hárslevelű szőlőfürtök töppedésében, aszúsodásában van. Ami a borvidék különleges, párás klímájának köszönhetően tud kialakulni. Ez segít abban, hogy savban és cukorban egyaránt koncentrált édes bort készítsünk. Gombos- hegyi hideg pincénkben tölgyfahordóban érlelve érjük el izgalmas krémes karakterét.

    5 000 Ft Kosárba teszem
  • NAÁR Tokaji Furmint Hordóválogatás, száraz

    NAÁR Tokaji Furmint Hordóválogatás, száraz

    100 ével ezelőtt nem létezett Tokaji száraz bor hordós érlelés nélkül. Manapság a prémium tételek az úttörői ennek a hagyománynak. Ehhez kellő testesség és zamat kell, ezeket a 40 évnél idősebb ültetvényeink adják. Valljuk, hogy a legszebb Hárslevelűt a hűvösebb keleti andezites dűlőkből, készíthetjük el. Itt a savak még ropogósabbak, az illatok még intenzívebbek. Hogy ezt megőrizzük, 500 literes hordóban érlelünk finom seprővel együtt 6-7 hónapon keresztül.

    4 000 Ft Kosárba teszem
  • NAÁR Tokaji Száraz Szamorodni

    NAÁR Tokaji Száraz Szamorodni

    A tokaji borvidék klasszikus bora az édes Szamorodni. Különlegessége a Furmint és Hárslevelű szőlőfürtök töppedésében, aszúsodásában van. Ami a borvidék különleges, párás klímájának köszönhetően tud kialakulni. Ez segít abban, hogy savban és cukorban egyaránt koncentrált édes bort készítsünk. Gombos- hegyi hideg pincénkben tölgyfahordóban érlelve érjük el izgalmas krémes karakterét.

    5 000 Ft Kosárba teszem